Vormingssessies

 

STAM vzw West-Vlaanderen voorziet in vorming voor begeleiders, coördinatoren en doelgroepmedewerkers. De werkgroep Vorming van het Steunpunt brengt ieder jaar opnieuw een interessant programma waar iedere medewerker binnen arbeidszorg een meerwaarde in kan vinden.

 

Voor meer info over een bepaalde opleiding kunt u mailen naar wvl@arbeidszorg.be.

 

Aanbod 2018

 

Werkplekbezoeken

 

VZW STAM en VZW 4Werk hebben de krachten gebundeld in de Stuurgroep Duurzame Samenwerking Arbeidszorg.

Binnen deze Stuurgroep hebben we als ambitie arbeidszorg binnen de provincie sterker te maken en de methodiek te vrijwaren binnen de veranderende maatschappelijke contexten. Doorgedreven regionale samenwerkingen staan hierbij centraal!

Maar voordat we sterke, structurele samenwerkingen kunnen opstarten, is het belangrijk dat we elkaar écht leren kennen.

Daarom nodigen we u uit op 4 regionale werkplekbezoeken, waarbij telkens een autonoom arbeidszorginitiatief gekoppeld wordt aan een maatwerkbedrijf met een arbeidszorgvloer. Deze initiatieven openen hun deuren en lichten graag hun werking aan u toe.

 

Elkaar écht leren kennen en kijken hoe een concrete samenwerking voor jouw organisatie ook voordelen kan hebben, is een eerste stap in het traject naar de opzet van structurele, organisch gevormde coöperaties in het verlengde van deze bezoeken.

Overtuigd van het belang van samenwerking voor jouw organisatie? Of nog niet helemaal? Zet de eerste stap door volgende datum (of data) al met stip in je agenda te plaatsen. De gedetailleerde uitnodiging met mogelijkheid tot inschrijven volgt nog.

WERKPLEKBEZOEKEN Arbeidszorg

  • Vrijdag 5 oktober 12.30u : Lunchsessie Stuurkracht 2 (Ieper) & Sowepo (Poperinge)
  • Maandag 8 oktober 8.30u: Ontbijtsessie WOK (Brugge) & SOBO@Werk (Brugge)
  • Donderdag 11 oktober 12.30u: Lunchsessie Domino (Kortrijk) & Waak (Kuurne)
  • Dinsdag 23 oktober 8.30u: Ontbijtsessie Mariasteen (Hooglede) & De Bieweg (Roeselare)
  •  

 

 

meer info: wvl@arbeidszorg.be

 

 

 Kosteloos annuleren is mogelijk tot 2 weken voor de studiedag.  Indien een persoon niet aanwezig kan zijn, kan na verwittiging van het steunpunt, een vervanger van binnen de eigen organisatie aanwezig zijn.

SAZ West-Vlaanderen © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use